Perusta VeriRyhmä!

Moninkertaista elintärkeä apusi potilaille ja ojenna kätesi yhdessä työ-, opiskelu- tai harrastuskavereittesi kanssa.

Liittykää hengenpelastajiksi tästä!

NÄIN PÄÄSETTE MUKAAN AUTTAMAAN:

 1. PERUSTA VERIRYHMÄ.

Täytä lomake alla Tästä mukaan -napista. Jos olette rekisteröineet ryhmän jo aikaisemmin, päivitä yhteystiedot samalla lomakkeella, tai jos ne ovat ennallaan,  jatka kohdasta 2.

Miten VeriRyhmä toimii?

2. OJENTAKAA KÄDET PORUKALLA.

Luovuttakaa verta yhdessä tai yksittäin. Jos haluatte luovuttaa yli kolmen hengen ryhmänä, sopikaa etukäteen ryhmäluovutusaika Tästä mukaan -napista tai soittamalla veripalvelutoimistoon. Myös yksittäiset luovuttajat voivat varata ajan asioinnin nopeuttamiseksi.

Muistakaa aina mainita verenluovutuksen yhteydessä yrityksen, yhteisön tai ryhmän nimi, niin kartutatte vuosittaista kunniakirjasaldoa!

3. AKTIIVISET AUTTAJAT PALKITAAN!

Aktiiviset VeriRyhmät palkitaan kunniakirjoin vuosittain. Vähintään 10 luovutuksesta kalenterivuoden aikana saatte Veripalvelun kunniakirjan, 20 luovutuksesta hopeisen, 30 luovutuksesta kultaisen ja 50 luovutuksesta platinaisen kunniakirjan sekä nimenne palkittujen VeriRyhmien listalle.

 

KERTOKAA KAVEREILLE!

     Miltä näyttää teidän mahtava hengenpelastajaporukkanne? Julkaiskaa ryhmäpotretti alla olevassa galleriassa ja jakakaa se kavereille. Kun jaatte kuvia ja videoita somessa, käyttäkää tunnisteita #veriryhmä, #hengenpelastaja, #ojennakätesi tai #verenluovutus.

Haastakaa myös ystävät, yhteistyökumppanit, asiakkaat ja muut sidosryhmät! 

ME OLEMME MUKANA

 Alla olevat yritykset, yhteisöt ja ryhmät ovat liittyneet hengenpelastajien joukkoon.
Tykkää suosikeistasi ja julkaise oman porukkasi kuva!